Skip to main content

Waarom een apart aanleveradres?

Waarom een apart aanleveradres?


Er zijn diverse vervoerders en de meesten daarvan hebben geen vaste tijden voor het aanleveren van pakketten. Pakketbezorgers komen soms ver voor- of na onze openingstijden - de Reulver is een industrieterrein waar de meeste bedrijven om 17:00 uur gesloten zijn - bezorgen bij de buren is dan niet meer mogelijk.

Het aanleveradres naast onze hoofdlocatie "de Reulver 97" wordt gebruikt om uw aangeboden werkzaamheden correct te verwerken, bij binnenkomst - controle uitwendige staat - tenaamstelling - klachtomschrijving - betreffende opdracht wordt direct aan uw account gekoppeld. Dit houdt in dat er met zorg wordt gewerkt aan uw aangeboden werkzaamheden. Na het koppelen van de opdracht (repair) aan uw account wordt u van iedere statuswijziging per e-mail op de hoogte gehouden.  
U ziet dat wij het ontvangen van de aangeboden pakketten (werkzaamheden) op deze wijze niet zonder redenen hebben gekozen. Alle partijen hebben hier baat bij - en het milieu blijft een rit bespaart.
Persoonlijk aanleveren
Als u reparaties wilt aanbieden - dit geldt voor het brengen of versturen - dan verzoek ik u om eerst een account aan te maken, deze gegevens zijn nodig - anders kunnen de werkzaamheden bij binnenkomst niet worden gestart. Repairs dienen eerst aan uw account te worden gekoppeld.
Wij verzoeken u vriendelijk als u reparaties komt aanleveren welke per post geretourneerd dient te worden, deze in een retourgeschikte doos aan te leveren inclusief opvul e/o verpakkingsmateriaal
Indien opdrachten - welke retour dienen te worden gestuurd - zonder een retourgeschikte doos worden aangeleverd, zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Kosten variëren afhankelijk van het te retourneren apparaat, dit met betrekking tot - de grote - gewicht - benodigd opvulmateriaal etc.  
Aanleveradres/Locatie

Voeg altijd uw gegevens - naam en postcode is voldoende - bij uw te versturen repairs.

Verstuur uw repairs naar het - Repair Collect Adres:


RCA Enschede

Tilligtebrink 22

7544 XT Enschede

In plaats van Audiocare verzoeken wij bij "verzending" van reparatieopdrachten "RCA Enschede" als naam te gebruiken.