Skip to main content

Kan ik een reparatie of omruilmodule langsbrengen

Kan ik een reparatie of omruilmodule langsbrengen
Als u langs wilt komen voor specifiek een omruilactie van een ruilmodule - of een reparatie brengen en weer afhalen op dezelfde dag - neemt u dan eerst telefonisch contact op tijdens onze reguliere openingstijden om dit goed af te spreken. Wij plannen een afspraak - datum en tijd voor die betreffende dag - rekening houdend met uw komst - zodat wij het afgesproken verwerkingsprotocol kunnen nakomen.
U dient met ± 1 uur verwerkingstijd rekening te houden, alles dient getest en gecontroleerd te worden - daarna krijgt u bericht dat het gereed staat en afgehaald kan worden. Het is niet mogelijk om tijdens de werkzaamheden in de technische dienst te verblijven.
Situatie omruilmodule: Als eerste dient er voorraad te zijn, ten tweede - de omruiling is niet vanzelfsprekend omdat de omruilmodules welke ingeruild - eerst gecontroleerd dient te worden m.b.t. de status - dit kost even tijd en zonder afspraak is dit niet direct uitvoerbaar.
U krijgt altijd uw eigen serienummer retour, de interne module(s) wisselen wij uit met goed werkende modules welke volgens protocol zijn hersteld. Dit houdt in - net als bij reparatie - dat alle problemen ineens zijn verholpen. 
Helaas komt het wel eens voor dat er aan printen onhandig is gewerkt - zijn beschadigd - afkomstig van blikseminslag - schroei- overslag e/o brandschade - ontbreken van componenten - dit zijn situaties welke wij in geen geval ter omruiling aannemen.