Skip to main content

Kwalitatief een goede omdoos

Kwalitatief goed verpakken van uw te versturen reparatie!

Neem uw VERANTWOORDING bij het versturen en laat het niet aan het toeval over!!! Het formaat omdoos dient minimaal 10 cm groter te zijn - gezien vanaf alle kanten t.o.v. de inhoud die u naar ons gaat versturen. Een standaard verhuisdoos XL met een afmeting van 58 x 48 x 36 cm inclusief handgrepen aan de zijkant is uiterst geschikt voor transport. 

Uitgebouwde subwooferversterker versturen in minimaal afmeting 50 X 40 X 40 cm verpakkingsdoos incl. voldoende en goed verpakkingsmateriaal - noppenfolie e/o grote deken.

De prijsbepaling op de geleverde service van voorgeconfigureerde reparaties - zijn berekend en gebaseerd op - dat de aangeboden werkzaamheden in "dezelfde verpakkingsdoos" inclusief opvulmateriaal (noppenfolie / deken) - kan worden geretourneerd.

Verpakkingsmateriaal - gebruik noppenfolie of bijvoorbeeld een GROTE DEKEN om uw reparatie in te wikkelen - stop dit vervolgens in een doos van formaat, op deze wijze is het goed verpakt. Wij komen het tegen - en het is zeker NIET aan te bevelen -  een apparaat zonder opvulling in een grote omvangrijke doos te stoppen - de inhoud valt dan alle kanten op met alle gevolgen van dien.
Voorkom printbreuken, beschadigingen, etc. door het alleen goed te verpakken!

LET OP: Ontstane printbreuken vallen niet onder de standaard werkzaamheden e/o garantieaanspraak. 

De prijsbepaling op de geleverde service van voorgeconfigureerde reparaties - zijn berekend en gebaseerd op - dat de aangeboden werkzaamheden in "dezelfde doos" inclusief opvulmateriaal (noppenfolie / deken) - kan worden geretourneerd.