Skip to main content

Kwalitatief een goede omdoos

Kwalitatief een goede omdoos

Neem uw VERANTWOORDING bij het versturen en laat het niet aan het toeval over!!! Het formaat omdoos dient ca. 5 á 10 cm groter te zijn - gezien vanaf alle kanten t.o.v. de inhoud die u naar ons gaat versturen. Indien mogelijk gebruik de originele omdoos!

Heeft u dit niet voorhanden - gebruik noppenfolie of een GROTE deken om uw apparaat in te wikkelen - stop dit vervolgens in een doos van formaat, op deze wijze is het goed verpakt. Wat ook NIET aan te bevelen is - is om een apparaat zonder opvulling in een grote omvangrijke doos te stoppen - de inhoud valt dan alle kanten op met alle gevolgen van dien.

De prijzen van onze service op voorgeconfigureerde reparaties zijn berekend en gebaseerd dat wij deze in dezelfde situatie -  doos en opvulmateriaal niet hoeven te vervangen - en wij in dezelfde omdoos uw opdracht kunnen retourneren.

Wanneer onze logistieke afdeling twijfel heeft over de verpakking voor het retourneren - zullen wij per e-mail contact opnemen. U blijft natuurlijk als eigenaar de bepaler in het verstuurproces - wij bieden op dat moment tegen minimale kosten een oplossing aan om het met nieuwe verpakkingsmaterialen en omdoos te retourneren. Als u hier niet mee akkoord gaat - zullen wij het met uw goedkeuring - zo goed mogelijk verpakken en zonder onze verantwoording retourneren.