Skip to main content

Reparatie op een bepaalde

Reparatie aanleveren plannen
Wanneer u een reparatieopdracht zelf wilt aanleveren e/o afhalen - om welke redenen dan ook - dan is dat mogelijk. U heeft dan de mogelijkheid om bij voorkeur eerst telefonisch of per e-mail een afspraak in te plannen, per direct kan dan besproken worden wanneer de aanlevering kan plaatsvinden. 
Registreren en uw privacy
Om een opdracht/reparatie te verwerken hebben wij uw gegevens nodig voor de administratie. Uw gegevens zijn o.a. van belang voor de facturatie - het aanmaken van een verzendlabel, juiste adres retourneren werkzaamheden - informatiestatus van de werkzaamheden per e-mail / telefonisch. Wij verzoeken u dan ook vooraf een account aan te maken middels deze link opent in een nieuw venster. Wij respecteren uw privacy en hanteren de AVG-regelgeving.
Aanleverlocatie 
Tijdens of buiten onze openingstijden kan dit ook plaatsvinden - hiervoor hebben wij een aanlever- en afhaal locatie op vrijwel 2 minuten afstand van onze hoofdlocatie - U hoeft hiervoor dus niet om te rijden. Via deze link vindt u de aanleverlocatie!

**Zelf brengen - met PostNL retour

**GRAAG IN DOOS AANLEVEREN!!!
Hierbij de link naar de verzendopties, leest u dit a.u.b. goed door - als u zelf wilt komen aanleveren - en uw opdracht door ons geretourneerd dient te worden met PostNL!