Skip to main content

Wat is een ruilmodule?

Wat is een ruilmodule?

Het ruilsysteem wordt in verschillende takken van handel toegepast - een bekende is bijvoorbeeld de autobranche. Wanneer u een defecte startmotor of dynamo heeft, dan kunt uw bij uw vak garage / dealer - vaak de keuze maken om een gereviseerde ( omruil startmotor/dynamo ), - na inlevering van uw eigen oude exemplaar - een geheel nieuwe te kiezen - het laatste is in verhouding een veel duurdere oplossing.

De gereviseerde is in perfect werkende staat - alle versleten delen zijn vervangen - maar de prijs is vele malen lager dan een nieuw exemplaar. Zo werkt het ook bij onze omruilmodules. In dit geval is een omruilmodule specifiek deel van een apparaat. Dit specifieke deel, bijv. het voedingsgedeelte, wordt door ons aangeboden als vervanging maar dan een stuk voordeliger en natuurlijk in nieuwstaat met garantie.

Even over onze omruilmodules!
Deze betreffende omruilmodule(s) zijn compleet gereviseerd en in perfecte staat volgens de fabrieksspecificaties. Alle problemen zijn verholpen, -ook problemen die nog niet aan de orde waren -  maar wel bekend zijn - zijn op voorhand preventief meegenomen. Alle omruilmodules hebben een duurtest doorstaan en werken naar behoren.

Voor de goede order - aangeboden reparaties worden op dezelfde wijze behandeld als de omruilmodules. Er zit dezelfde tijd en materiaal in verwerkt en maakt geen verschil qua werking. De kosten voor reparaties en omruilmodules zijn gelijk - met de enigste wetenschap dat u uw eigen unit retour krijgt.