Skip to main content

Wat is een ruilmodule?


Ruilmodule e/o reparatie
Het ruilsysteem wordt in verschillende takken van handel toegepast - een bekende is bijvoorbeeld de autobranche. Wanneer u een defecte startmotor of dynamo heeft, dan kunt uw bij uw vakgarage / dealer - vaak de keuze maken om een gereviseerde ( omruil startmotor/dynamo ), - na inlevering van uw eigen oude exemplaar - een geheel nieuwe te kiezen - het laatste is in verhouding een veel duurdere oplossing.
De gereviseerde module is in goedwerkende staat - alle versleten/verlopen onderdelen zijn vervangen - maar de prijs is vele malen lager dan een nieuw exemplaar - indien nog leverbaar. Zo werkt het ook bij onze omruilmodules. In dit geval is een omruilmodule specifiek deel van een apparaat. Dit specifieke deel, bijv. het voedingsgedeelte wordt door ons aangeboden als vervanging met dezelfde prijs die u betaald voor een voorgeconfigureerde reparatie van het hetzelfde type. 
Even over onze omruilmodules!
Deze betreffende omruilmodule(s) zijn gerepareerd - in goede staat - en getest volgens de fabrieksspecificaties. Alle problemen zijn verholpen - inclusief problemen die nog niet aan de orde waren -  maar wel bekend zijn - deze zijn op voorhand preventief meegenomen. Alle omruilmodules hebben een duurtest doorstaan en werken naar behoren.
Voor de goede order - aangeboden reparaties worden op dezelfde wijze behandeld als de omruilmodules. Er zit dezelfde tijd en materiaal in verwerkt en maakt geen verschil qua werking. De kosten voor reparaties en omruilmodules zijn gelijk - met de enigste wetenschap dat u uw eigen unit retour krijgt.