Skip to main content

Verzendopties

Reparatie aanleverkeuzes tijdens uw bestellingGenoemd product met prijzen zijn als voorbeeld genomen uit de categorie: *Subwoofer

*

De prijs voor uw product kan anders zijn dan dat het hier vermeldt staat! 
Wij hebben optioneel - voor online reparaties - mogelijkheden gecreëerd om uw apparaat ter reparatie aan te leveren. Bent of woont u in de omgeving - of u doet het oosten van het land aan - dan is het natuurlijk handiger om het persoonlijk te komen aanleveren / afhalen in Enschede. Bestellen vooraf middels Audiocare.nl is een pre - maar U kunt bij ons pinnen /  contant of met een Betaalverzoek afrekenen.

Zelf komen brengen en retourneren met PostNL

Wilt u uw reparatie zelf aanleveren en dat wij het retourneren - dan dient u dit compleet in doos aan te leveren . Het aanleveren geschiedt op afspraak, houdt hier a.u.b. rekening mee. Vermeldt altijd uw gegevens op het aan te leveren apparaat / opdracht(en).

Buiten onze openingstijden aanleveren 

Er is een mogelijkheid buiten onze openingstijden repairs aan te leveren - hierover meer onder deze link

1. Het zelf aanleveren - brengen en afhalen van de uitgebouwde of complete unit is de voordeligste wijze - dat is het standaard reparatiebedrag zonder verdere bijkomende verzendkosten. (Voorbeeld: Standaard reparatiekosten = € 79.95)

2. Wilt u het zelf komen aanleveren en - dat wij het retourneren - dan vermeerderd dit met € 7.25 aan verzendkosten bij uw standaard reparatiekosten. ( Voorbeeld: standaard reparatiekosten = *€ 79.95 + € 7.25 = € 87.20 )

3. Wilt u het op eigen kosten zelf aanbieden bij bijv. PostNL en uw reparatie naar ons versturen - dan betaald u aan ons de reparatiekosten en 1X verzendkosten voor het retourneren van uw apparaat na reparatie. (Voorbeeld: standaard reparatiekosten *€ 79.95 + € 7.25 = € 87.20 )

4. De derde stap is ALL IN - U ontvangt een voorgeadresseerd PostNL label incl. track en trace naar Audiocare Enschede per e-mail voor het versturen van uw reparatie. Na de werkzaamheden wordt uw reparatie door ons geretourneerd - de kosten van deze All-In transactie wordt in dit geval verhoogd met 2X aandeel verzendkosten a *€ 7.25 = € 14.50 + € 79.95 = € 94.45

5. U zou de complete unit goed verpakt naar ons kunnen versturen - gezien het formaat / gewicht en de schadegevoeligheid voor het heen en retour sturen - is goed verpakken natuurlijk een must. Indien mogelijk kunt u deze complete subwoofer zelf aanleveren - de uitbouw nemen wij voor onze rekening - bij zelf aanlever / afhalen van de complete sub / voeding / BDS / HK / etc. betaalt u alleen de standaard reparatiekosten *€ 79.95