Skip to main content

Uitbouwen voeding Harman Kardon BDS270 - BDS570

Overzicht uitbouwen voeding Harman Kardon BDS270 - BDS570

TIP! Neem - wanneer u niet zeker weet hoe de bedrading aan de buitenkant is aangesloten - een foto van de huidige situatie! 

Veiligheid voor alles

Houdt u aan de veiligheidsregels - Altijd eerst de netstekker uit het stopcontact nemen en alle aangesloten bedrading naar het apparaat loskoppelen - alvorens u aan een apparaat gaat werken.  

Benodigd gereedschap
TORX10 & Kruiskop bit of schroevendraaier! Geschatte uitbouwtijd: 5 minuten ruim genomen.
Torx 10
Uitbouwen starten
Verwijder de 5 TORX schroeven aan de achterkant van de afdekkap - de schroeven aan beide zijkanten 2 stuks - met TORX 10. Klik op de afbeelding hieronder om deze te vergroten, hierbij zijn de details beter zichtbaar zoals de verwijderde schroeven van de onderstaande foto van de achterkant. 
01-270.jpg

 

Na het verwijderen van de schroeven kunt u de afdekkap afnemen en kunnen u met het uitbouwen van de voeding beginnen. Hierbij ziet u het *geopende apparaat Harman Kardon BDS270 - *BDS570 intern.

Hieronder is het voedingsgedeelte welke wij gaan uitbouwen goed zichtbaar.

Op de afbeelding hierboven ziet u - op alle 4 hoeken - de kruisschroeven waarvan 1 met een fijn schroefdraad in dit geval linksboven als u de voeding op deze wijze voor u heeft - deze moet ook weer op dezelfde plek worden teruggeplaatst. Op de vier afbeeldingen hieronder zijn de posities van de schroeven zichtbaar welke u dient te verwijderen. 


Tevens dient de vijfpolige stekker - deze wordt aangewezen - voorzichtig uit de connectoren te worden getrokken.
05-270.jpg

Hieronder de connector voor de aanvoer van de netspanning - deze met 2 vingers inknijpen en omhoog trekken vervolgens de schroef eruit draaien

Hieronder verscholen onder de wit/rose kabel ook een schroef, losdraaien en schroef uitnemenOp de afbeelding hieronder de aangewezen schroef linksboven - vanaf dit aanzicht - en al eerder benoemd - deze heeft als enige van de 4 schroeven een fijne schroefdraad, alle 4 schroeven uitnemen en zorgen dat deze linksboven weer op deze juiste positie terechtkomt bij het terugplaatsen van de voeding.
08-270.jpg

Hieronder is de stekker al uit de connector genomen zoals eerder genoemd.

Op de afbeelding hieronder (het blauwe board) de stekkerverbinding voorzichtig uit de connector trekken

Hieronder de 2 stekkers, 1 wit/rose en de stekker met de zwarte bedrading lostrekken uit de betreffende connectoren.

Wanneer alle schroeven en betreffende stekkers uit de connectoren zijn gehaald
kan de voeding in zijn geheel worden uitgenomen.

Hier als laatste de afbeelding - de uitgebouwde voeding. Hier kunt u ook zien waar de schroefgaten precies zitten en de uitgenomen stekkers. Er blijven 3 kabeltjes aan de voeding zitten. Wij hopen dat u met deze informatie de voeding van uw Harman Kardon BDS270-570 zelf uit kunt bouwen.