Skip to main content

Uitbouwen OVTR2 en OVTR3

Uitbouwen Infinity OVTR2 en OVTR3


INFINITY OVTR 2 & 3 uitbouw informatie


Uitbouw informatie voor Infinity Overture 2 & 3Front_Remove_f_1.jpg


Verwijder de aangegeven schroeven 1, 2, 3 en 4. Na het verwijderen kunt u de grill afnemen, wanneer de grill is afgenomen ziet men positie 5 - deze schroef kunt u nu ook verwijderen. Het bovenste gedeelte van de actieve versterker is nu vrijgemaakt. De foto hieronder laat de demontage van de voet zien.

Bottom_Remove_1.jpg


,


Verwijder uit de voet de aangegeven schroeven 1 t/m 7 - wanneer dit is uitgevoerd kan men de actieve versterker op een paar kabelschoentjes na - die op de print zijn geschoven - uitnemen.KabelschoenKabelschoen_rood_6-3.JPGKabeschoen_blauw_6-3.JPG


Dit zijn de kabelschoentjes zoals u erop kijkt wanneer de actieve module is uitgebouwd. U kunt deze gewoon losschuiven (lostrekken) van de bevestigingspunten op de printplaat. De kabelschoentjes kunt u niet verwisselen omdat de gemonteerde kabelschoentjes in breedte verschillen - 4 mm & 6.3 mm. De smalle uitvoering past niet op de breedste uitvoering - op deze wijze kunt u ze niet verwisselen bij het terugplaatsen. 

Hier de afbeelding van de Infinity OVERTURE 2 & 3  na het uitbouwen. Voor een uitvergroting klikt u op de afbeelding - zoals afgebeeld hierboven - zo ontvangen wij graag de module ter reparatie - dus compleet met het zwarte aluminium koelprofiel waarop de eindtrap zit gemonteerd.