Skip to main content

Zonder onze verantwoording versturen

Zonder onze verantwoording versturen

Wij zien dagelijks diverse opgestuurde opdrachten ter reparatie per post bij ons binnenkomen. Soms in verpakkingen waarvan je zegt - hoe is dit goed gegaan! Onze online aangeboden reparatiediensten zijn berekend en gebaseerd op een - goed verpakt geheel - door de klant die de opdracht verstuurt. Helaas gaat het hier nog wel eens mis met de gekozen dozen voor het versturen. Te klein - beschadigd - niet voldoende aan opvulmateriaal - dus niet voor het retourneren geschikt i.v.m. beschadigingen - waar wij dan met opgezadeld worden.

Wanneer het logistiek niet verantwoord is om de goederen in dezelfde doos - waarin het is aangeleverd  - te retourneren, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.  Wij bieden u de voordeligste wijze aan  - om het betreffende apparaat - in een nieuwe doos - inclusief verpakking- en opvulmateriaal, naar u te retourneren. U bent niet verplicht deze te accepteren - als u aangeeft deze in de door u aangeboden doos te retourneren zullen wij dit uitvoeren. 

Echter doen wij dit zonder onze verantwoordelijkheid! U dient per e-mail - door een jurist vooraf opgestelde tekst - aan te geven - akkoord te gaan met de inhoud en zelf de verantwoording van de betreffende zending met het op dat moment betreffend verzendnummer op U te nemen - voordat wij de zending retourneren.

Mocht het bovenstaande inderdaad zo zijn uitgepakt - dan heeft u ook de mogelijkheid om deze betreffende zending af te (laten) halen. De uiteindelijk gemaakte transportkosten tijdens de aanschaf - als deze vooraf betaald zijn - krijgt u deze per omgaande gecrediteerd. (Binnen 5 werkdagen)