Skip to main content

OVTR - 1 O-LFAE1

OVTR1 - O-LFAE1 - Overture 1 Reparatie

Specificaties omtrent deze modulereparatie:

Klachtenoverzicht: OVTR 1-2-3

Modules worden gerepareerd - zo'n ingreep wordt wel - gereviseerd - genoemd. Hierbij worden vrijwel alle componenten in het voedingsgedeelte en de geluids-eindtrap vervangen. Hierbij zijn ook de modificaties inbegrepen welke tot de laatst geproduceerde Infinity Overtures door de fabrikant zijn aangebracht.

Deze Infinity Overture reparatie(s) worden in een duurproef getest op functie zodat ze gecontroleerd voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Tevens wordt de stand-by tijd teruggebracht naar 10 minuten wanneer er geen signaal meer wordt aangeboden.

Het is een compacte module - deze OVTR1 - maar kan alleen uitgebouwd worden aangeleverd!!!

Houdt u er rekening mee wanneer er 1 module defect is - de andere ook spoedig zal volgen, ze hebben immers dezelfde branduren. Wij raden aan om beide modules gelijktijdig aan te bieden zodat beide versterkers weer werken zoals het wenselijk is. 

Uitbouwinformatie voor de OVTR1 vindt u onder deze link.

Tips voor het goed versturen zoals het wenselijk is vindt u hier!

Wilt u deze reparatie bestellen en afrekenen en vervolgens naar zelf ons versturen - klik hier om het af te ronden!

Wilt u deze reparatie met een PostNL label - dit is een voorgeadresseerd PostNL verzendlabel naar Audiocare Enschede om uw reparatie te versturen. Om het met een extra label te bestellen klik hier! Wilt u 2 modules inclusief een PostNL-label om deze naar ons te versturen klik hier!