Skip to main content

PostNL Label

PostNL label
PostNL   image-1665685986732.png
Een PostNL label bestellen

Onze voorkeur m.b.t. het aanleveren van repairs is per post. Persoonlijk repairs aanleveren graag vooraf na een telefonische afspraak. Met dit verzoek komen wij u tegemoet met het optioneel mee bestellen van een standaard PostNL-label tegen een gereduceerd tarief. Bij de meest aangeboden online reparaties heeft u de mogelijkheid om het standaard PostNL-label van € 7.25 optioneel mee te bestellen waarmee u uw apparaat kunt versturen naar Audiocare. U kunt tot maximaal 23 Kg i.p.v. 10 Kg met dit label versturen. Het standaard PostNL-label is voorgeadresseerd aan Audiocare te Enschede. Deze service werkt efficiënt vanuit Nederland - komt u uit België zie dan het kader verder in de tekst! Bekijk hier ter vergelijking de tarieven van PostNL.

De voordelen

De behaalde voordelen met dit voorgeconfigureerde standaard PostNL-label zijn; u ziet direct het aangemaakt label op de site van PostNL, u krijgt het label met bijbehorende track en trace informatie per e-mail ineens toegestuurd, direct uitprinten, geen wachttijden bij het postloket, pakket direct afleveren bij een PostNL locatie in Nederland waar u tevens een ontvangstbevestiging met de bijbehorende track en trace gegevens zult ontvangt. Dit voorbeeld van een PostNL barcodelabel wordt u per email toegestuurd, deze barcodelabel kunt u uitprinten, het label is voorgeadresseerd aan Audiocare te Enschede. ***PostNL labels kunnen niet worden nabesteld of worden gecrediteerd.

Versturen vanuit België

Als u vanuit België een bestelling plaatst en u wilt ook een verzendlabel voor het versturen van uw reparatie naar Audiocare in Enschede zoals in Nederland mogelijk is - controleer of u een aanname locatie van PostNL in uw buurt heeft. Niet alle post aannamelocaties in België werken met PostNL samen. Ziet u toch de mogelijkheid om deze in te leveren bij een PostNL servicepunt in België, dan kunt u het optioneel mee bestellen. Het genereren van een PostNL-label is een automatisch proces welke in werking treedt na het selecteren van de juiste optie tijdens uw bestelling - nadat uw bestelling is afgerekend wordt het label automatisch aangemaakt. Nabestellen of crediteren van PostNL-labels is helaas niet mogelijk.