Skip to main content

PostNL Label

PostNL label
PostNL
Een PostNL label bestellen

Onze voorkeur m.b.t. het aanleveren van repairs is per post. Persoonlijk repairs aanleveren graag vooraf na een telefonische afspraak. Met dit verzoek komen wij u tegemoet met het optioneel mee bestellen van een standaard PostNL-label tegen een gereduceerd tarief. Bij de meest aangeboden online reparaties heeft u de mogelijkheid om het standaard PostNL-label van € 7.25 optioneel mee te bestellen waarmee u uw apparaat kunt versturen naar Audiocare. U kunt tot maximaal 23 Kg i.p.v. 10 Kg met dit label versturen. Het standaard PostNL-label is voorgeadresseerd aan Audiocare te Enschede. Deze service werkt efficiënt vanuit Nederland - komt u uit België zie dan het kader verder in de tekst! Bekijk hier ter vergelijking de tarieven van PostNL.

De voordelen

De behaalde voordelen met dit voorgeconfigureerde standaard PostNL-label zijn; u ziet direct het aangemaakt label op de site van PostNL, u krijgt het label met bijbehorende track en trace informatie per e-mail ineens toegestuurd, direct uitprinten, geen wachttijden bij het postloket, pakket direct afleveren bij een PostNL locatie in Nederland waar u tevens een ontvangstbevestiging met de bijbehorende track en trace gegevens zult ontvangt. Dit voorbeeld van een PostNL barcodelabel wordt u per email toegestuurd, deze barcodelabel kunt u uitprinten, het label is geadresseerd aan Audiocare te Enschede. ***PostNL labels kunnen niet worden nabesteld!

Versturen vanuit België

Als u vanuit België een bestelling plaatst en u wilt ook een verzendlabel voor het versturen van uw reparatie naar Audiocare in Enschede zoals in Nederland mogelijk is - controleer of u een aanname locatie van PostNL in uw buurt heeft. Niet alle post aannamelocaties in België werken met PostNL samen. Ziet u toch de mogelijkheid om deze in te leveren bij een PostNL servicepunt in België, dan kunt u het optioneel mee bestellen. Het genereren van een PostNL-label is een automatisch proces welke in werking treedt na het selecteren van de juiste optie tijdens uw bestelling - nadat uw bestelling is afgerekend wordt het label automatisch aangemaakt. Nabestellen of crediteren van PostNL-labels is helaas niet mogelijk.