Skip to main content

Betalingen

Veilig betalen

Betaalmogelijkheden.pngBetaalmethoden • Online & Mobile betalingen

  Audiocare.nl werkt met een veilige SSL serververbinding, deze is opgezet om veilig met u, en u veilig met ons zaken te kunnen doen, en wij ook nog eens op deze wijze veilig met uw data omgaan. Dit geldt natuurlijk ook voor het betalingsverkeer wat altijd via een SSL-beveiligde serveromgeving via betalingsprovider loopt.

 • Overschrijving

  Adyen regelt en verwerkt het betalingsverkeer voor zo'n 60% van de Nederlandse webshops, Audiocare werkt hiermee sinds 2010. Regelmatig zijn er updates om het betalingsverkeer voor u zo veilig mogelijk te houden. Voor de verwerking van alle bancaire transacties maken wij gebruik van het betaalsysteem. Adyen staat als stichting derdengelden onder toezicht van de Nedelandsche BankĀ en isĀ gecertificeerd bij CPSC, Licentiehouders als Certificaathouders voor o.a. iDEAL!

 • Contactloos betalen + TIKKIE

  Voor het afhalen van uw repairs heeft u de mogelijkheid om met een toegestuurde betaallink die u per "SMS of per e-mail" ontvangt - deze betaling kunt u in uw eigen omgeving te verrichten, na de betaling kunt de repair afhalen. Natuurlijk kunt u bij ons contactloos pinnen of gepast contant uw repair afrekenen. Tevens is pinnen met Mastercard en VISA mogelijk.


 • Online keuzes o.a:

  Ideal - Bancontant - PayPal - Belfius - Mastercard - VISA


 • Page_below.png