Skip to main content

Buizenversterkers - High End

Herstellen van buizenversterkers - High-End buizenversterker reparaties

Naast het geautoriseerd servicepunt voor NAT-Audio - repareren wij natuurlijk ook andere merken buizenversterkers. Wij  beschikken over alle denkbare apparatuur om de problemen te analyseren en op te lossen - feitelijk kunnen wij alle problemen verhelpen - modificaties uitvoeren - buizen testen van ECC-types - maar ook de VT4C - 211 - 6550 - KT88 - QB5/1750 . Tevens kunnen wij verschillende buizen op microfonie testen. 

Ook Hybride Power Systems ( HPS afgekort) kunnen worden toegevoegd aan uw buizenversterker - en het onderhouden van deze schakelingen.

Ook het aanpassen en verbeteren van het audiocircuit - waar het signaal effectief doorheen loopt -  of dit voldoet en niet vervormd wordt door een elektronenbuis die niet meer volgens de specificaties werkt in uw buizenversterker.   

Materiaal mag door uzelf aangeleverd worden - bij vervanging buizen - deze dient u het liefst zelf aan te leveren.

Wij hebben voor testdoeleinden de meest gebruikte buizen op voorraad - deze zijn dus niet voor de verkoop.

Wat wordt lastig!

De meest gestelde vraag alvorens de werkzaamheden worden aangeboden is - Wat gaat het kosten? 

Prijzen wat het exact gaat kosten is vooraf moeilijk in te schatten - meten is weten - wij kunnen vaak binnen een half uur wel een inschatting geven waar het financieel globaal op uitkomt.

Sommige repairs zijn binnen een uur opgelost en andere problemen hebben meer tijd nodig - dat is nu eenmaal de praktijk.